شناسهٔ خبر: 34353 - سرویس دیگر رسانه ها
نسخه قابل چاپ

توقیف یک رسانه مساوی است با خروج استعدادها از کشور

مدیرمسئول پایگاه خبری تحلیلی «تابناک» با اعتقاد بر اینکه توقیف، مسیر مطلوبی به جهت برخورد با یک رسانه نیست، خاطرنشان کرد: اگر پروسه‌های مربوط به رسیدگی به رسانه‌هایی که خواسته و ناخواسته مرکتب اشتباهی می‌شوند، درست و با سعه‌ی صدر انجام شود، قطعا بحث توقیف به ندرت پیش خواهد آمد.

به گزارش فرهنگ امروز به نقل از ایسنا؛ محمدصادق عرب اظهار کرد: توقیف قطعا باید آخرین راه در جهت برخورد با رسانه‌ها باشد؛ چراکه با توقیف، هم یک بِرند که نتیجه سال‌ها تلاش جمعی است از بین می‌رود و هم اینکه معاش عده بسیاری دچار مشکل می‌شود و تجربه سال‌های گذشته نشان می‌دهد که توقیف یک رسانه باعث خارج شدن استعدادها از کشور می‌شود و در نهایت مسیر مطلوبی به جهت برخورد با یک رسانه نیست.

 

وی در ادامه همین بحث عنوان کرد: وقتی خطایی از جانب رسانه‌ای صورت می‌گیرد، می‌تواند ناشی از سوء تفاهم باشد و می‌توان در بسیاری مواقع این مسئله را در صورت وجود شورای حل اختلاف قبل از اینکه به بخش قضایی و حقوقی برود، حل کرد؛ به عنوان مثال اگر طرف مقابل که در واقع شاکی است، بداند که از جانب آن رسانه سوء نیتی برای تهیه گزارش یا استفاده از عکس و مصاحبه وجود نداشته است، در بسیاری از موارد از شکایت خود صرف نظر می‌کند؛ مضاف بر اینکه ذات رسانه همیشه با این اتفاقات عجین بوده، بنابراین داشتن سعه‌ی صدر و روحیه انتقادپذیری لازمه تعامل با رسانه است.

 

او همچنین تأکید کرد: باید بپذیریم که یک رسانه اگر بتواند رسالت خود را درست انجام بدهد، نظارت دقیقی بر اصحاب قدرت داشته باشد و صحبت‌های مردم را دقیق انعکاس بدهد، باعث افزایش ضریب امنیت ملی می‌شود؛ حال اگر در نهایت یک رسانه خطایی هم انجام داد، دادسرایی به نام فرهنگ و رسانه حضور دارد که مساله را بررسی می‌کند و در صورت تشخیص، پرونده را به دادگاه ارجاع می‌دهد و در پایان دادگاه مطبوعات در حضور هیات منصفه رأی نهایی را صادر می‌کند. اگر همه این پروسه‌ها درست پیش برود دیگر کمتر کار به توقیف رسانه کشیده می‌شود.

 

مدیرمسئول سایت خبری «تابناک» در پایان گفت‌وگوی خود با ایسنا گفت: با این اوصاف در کل وجود رسانه‌ها با سلایق مختلف در کشور به ما کمک می‌کند تا دیدگاه‌های مختلف بیان شود به شرطی که با احترام و سعه صدر باشد.

نظر شما